AnaSayfa / Genel / Kahve falında evinin içinde havuz görmek

Kahve falında evinin içinde havuz görmek

Kahve falında evinin içinde havuz görmek ticaretinin ilerleyeceğine, bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, manevi açıdan huzuru sevdiği insanlarla beraber vakit geçirmekte bulacağına, güzel günler görüleceğine, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine, ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına, atılımlarının ve girişimlerinin kendisine hayır getirmeyeceğine, hastalıkların kalmayacağına işaret eder.

Kahve falında evinin içinde havuz gördüyseniz:

  • Yeni bir işe girmeniz ya da mevcut işinizde yeni birşeyler yapmanız olasıdır.

Kahve falında evin içinde su dolu havuz görmek aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına, pürüzlü durumları halletmek için aile üyelerini ikna etmek isteyeceğine rivayet eder.

Kahve falında evinin içinde havuz görmek kendisinin sonuçtan mutlu olacağına, birçok konudaki problemlerin bir anda çözüme kavuşacağına işarettir.

Kahve falında evin içinde havuz görmek parasal durumun düzeltileceğine, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına işarettir.

Kahve falında evin içinde havuzda yüzmek bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine, şanssızlığının ortadan kalkacağına, ailesi ile daha fazla ve kaliteli şekilde vakit geçireceğine işaret eder.

Kahve falında caminin içinde havuz görmek eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, aile büyüklerinden birinden azar işitileceğine delalettir.

Kahve falında havuzun içinde balina görmek dolayısıyla işlerin bozulacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine işarettir.

Kahve falında havuzun içinde bebek görmek anne ve babasının her zaman başında olacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların günden güne artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında havuz içinde hayvan görmek elinin bollaşacağına, rızkının da genişleyeceğine, kalabalık bir halı saha ise kişinin çok büyük bir topluluğa konuşma yapacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir