AnaSayfa / Genel / Kahve falında havuz başında olmak

Kahve falında havuz başında olmak

Kahve falında havuz başında olmak kişinin eninde sonunda istediği hayata kavuşacağına, hep dua edeceğine, içinde bulunduğu sorunlu olaylardan ve durumlardan kurtulacağına, kişinin altından kalkamayacağı sorunlar yaşamayacağına, işlerinin çok zor bir durumda kalacağına, çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine, parasını ve işini kaybedeceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında havuz başında olmak gördüyseniz:

  • Bazı teklif, öneri veya davetleri değerlendirirken size veya hedeflerinize katkısı olup olmayacağı konusunu daha fazla irdeleyebilirsiniz.

Kahve falında havuz başında oturmak kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, büyük bir servete kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında havuz başında olmak sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına delalettir.

Kahve falında havuzda yunus balığı görmek rahat edeceği, huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine, aile bireyleri arasında birlik ve beraberliğin sağlanacağına işarettir.

Kahve falında havuzda yüzen insan görmek yersiz yere suçlanacağına, büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında havuzda kavga etmek maddi yükümlülüklerin azaltılacağına, acılarını ve kederlerini içine atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında havuz içinde yüzmek geçim sıkıntısı yaşayacağına, karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine, yakın bir zaman içinde aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında havuzun dibini görmek hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine, zor günlerin geçip, neşeli zamanların yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında havuz yıkamak yaşamın tadını çıkarmak için eşsiz imkânlar elde edeceğine, maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına, yetki sahibi olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir