AnaSayfa / Genel / Kahve falında havuz kenarında oturmak

Kahve falında havuz kenarında oturmak

Kahve falında havuz kenarında oturmak çok zor zamanlar geçireceğine, bu durumlardan kurtulmak ve bu sıkıntıları çözmek için yeni yollar arayacağına, başarıların her geçen gün çoğalacağına, kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine, yapılan çalışmalar karşılığında büyük bir maddi kazanca sahip olunacağına, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, onlarla arasının açılacağına, sorunların birbiri ardına geleceğine, dertlerin artacağına, sevdikleri ile bir arada olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında havuz kenarında oturmak gördüyseniz:

  • İlerlemeye başlamadan önce geçmiş pişmanlıklarınızı bulmanız gerekiyor.

Kahve falında havuz kenarında oturmak kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, bekar kişilerin kendisine yüz çeviren ve duygusal olarak bağ hissettiği bir kişinin peşinden koşarak onu elde etmek için uğraşacağına alamet eder.

Kahve falında havuz kenarında yürümek özellikle yasal sorunlar yaşanılan kişilerle mahkeme karşısında hesaplaşacağına, hayattan beklediklerini de er ya da geç elde edeceğine inanılır.

Kahve falında suyun kenarinda oturmak sevdiğiniz bir yakınınızın ölüm haberini alacağınıza, faturaların biriktikçe birikeceğine delalettir.

Kahve falında denizin kenarında oturmak beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, rızkın çoğalacağına rivayet eder.

Kahve falında cam kenarında oturmak yakın bir zaman içinde hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına delalet eder.

Kahve falında deniz kenarında oturduğunu görmek huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine inanılır.

Kahve falında deniz kenarında evde oturmak yüksek katlı bir inşaat ise sıkıntıların daha büyük çaplı olacağına, iyi niyetinden uzaklaşacağına delalet eder.

Kahve falında deniz kenarına oturmak işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir