AnaSayfa / Genel / Kahve falında havuzda oturmak

Kahve falında havuzda oturmak

Kahve falında havuzda oturmak ev halkı arasındaki iletişimsizliğin de ortadan kalkacağına, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, çok kötü olaylar yaşayacağına ve aile hayatında huzursuzlukların başgöstereceğine, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına, işlerin büyük kazanç kapıları açacağına, eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine, yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına, hürmetinin, saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına, gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine yorulur.

Kahve falında havuzda oturmak gördüyseniz:

  • Zorda kaldığınız bir durumda önemli bir insan size arka çıkabilir.

Kahve falında havuzun dibinde oturmak bol rızık elde edeceğine, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında havuz kenarında oturmak maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında havuzda oturmak hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına işaret eder.

Kahve falında havuz başında oturmak iş hayatında daha önce hayal edemediği kadar iyi bir kariyere sahip olacağına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında havuzda yatmak kısa süre içinde büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük ve değerli işlere imza atacağına delalet eder.

Kahve falında havuzda dans etmek bunun da maddi özgürlüğünü kazanmasına, ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, ruhsal açıdan çok iyi hissedilecek bir döneme girileceğine, zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına tabir olunur.

Kahve falında havuzlu hamam görmek beklediği kazancın aksine elindeki parayı da bu iş için harcayarak, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına, hayatındaki olumlu davranışların çevresine de örnek olacağına delalettir.

Kahve falında buz tutmuş havuz görmek geçimin kolaylaşacağına, sıkıntılarını üzerinden atacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir