AnaSayfa / Genel / Kahve falında havluya el silmek

Kahve falında havluya el silmek

Kahve falında havluya el silmek kişinin hayata dair tüm nimetlere kavuşarak, hayallerini gerçekleştireceğine, elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına, yeniliğin kendisine iyi geleceğine ve şifa olacağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine, kişinin şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına, sorunların kısa sürede sone erdirileceğine, onlarla artık hep bir arada olunacağına delalettir.

Kahve falında havluya el silmek gördüyseniz:

  • Maddi konularda kaçması zor durumlar oluşsa da, tolere edebilecek konumunuz sürüyor olacak.

Kahve falında havluya el silmek girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, hastalıkların son bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz el havlusu görmek doğru yatırımlar yapacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında el havlusu görmek hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında el yüz havlusu görmek yetki ve imza sahibi olacağına, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine delalettir.

Kahve falında elini silmek toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına, isteklerini ve arzularını yerine getireceğine, artık kötü günler yaşamayacağına işaret eder.

Kahve falında elleri silmek aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine, hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına, hayati önemi olmayan hastalıklar yüzünden işlerde aksama görüleceğine işarettir.

Kahve falında ellerini silmek sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına, işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine alamet eder.

Kahve falında el silmek yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir