AnaSayfa / Genel / Kahve falında elini silmek

Kahve falında elini silmek

Kahve falında elini silmek kişinin gerek bedenen, gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına, sevilen bir kişi ile kurulacak olan bir ortaklık sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, yeni insanlarla tanışacağına, borçların ödenmesinde aksamalar olması nedeniyle sinir bozukluğu yaşanacağına, işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına, onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine, büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine, kendisini yıprattığı için yaşadığı sorunların boşa olduğuna, bu yüzden kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında elini silmek gördüyseniz:

  • Aşk anlayışınızı değiştirecek sürpriz olaylara hazırlıklı olunuz.

Kahve falında elini silmek büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine işaret eder.

Kahve falında ellerini silmek aile içinde büyük sorunlar yaşayacağına, çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına yorulur.

Kahve falında havluya el silmek eşler arasına kara kedi gireceğine, çevredeki insanlardan da destek alınacağına inanılır.

Kahve falında el silmek herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında elleri silmek gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine, işlerini büyütme imkânı elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında kapı eşiğini silmek ağır bir hastalık ile uğraşıldığını duyacağına, talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine yorulur.

Kahve falında adet kanı silmek sorunların ve engellerin biteceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, fal sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine yorulur.

Kahve falında toz silmek başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına, çok üst mevkilere kadar yükseleceğine ve ülke yönetimi ile ilgili kademelerde görev alacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir