AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz el havlusu görmek

Kahve falında beyaz el havlusu görmek

Kahve falında beyaz el havlusu görmek bazı ortak işlere gireceğine ve bu ortaklıklar sayesinde çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine, içini kemiren kuşkuları alt edeceğine, sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına, kısa bir zaman içinde yaşayacağı bazı olaylar sayesinde dertlerinden çok kısa zaman içinde çözüme kavuşturacağına ve el attığı bir işte kendisine sorun çıkartan bütün olayları başarıyla bitireceğine, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına, iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz el havlusu gördüyseniz:

  • Karşı cinsle kontak kurabilme açısından da oldukça şanslısınız.

Kahve falında beyaz el havlusu görmek sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, borçları olanların maddi olarak ellerinin genişleyeceği ve tüm para sıkıntılarının sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında el yüz havlusu görmek sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında el havlusu görmek sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, ardından bu kişinin yardımıyla çalışma hayatına adım atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında havluya el silmek özlemelerin son bulacağına, yokluğun biteceğine, zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine delalettir.

Kahve falında beyaz havlu almak sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine, güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz havluya sarınmak sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine ve uzun yılardan beri hayal ettiği şeylere sabır ve azim göstererek yakın bir zaman içinde kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz havluya sarılmak bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, kişinin gönlünün ferahlayacağına, kafasının da rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz havluya sarılı olmak iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatının yerine geleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir