AnaSayfa / Genel / Kahve falında ellerini silmek

Kahve falında ellerini silmek

Kahve falında ellerini silmek her geçen gün daha ünlü olunacağına, çalışmasından arta kalan zamanda, eğlenceli mekânlara gideceğine, hayal ettiği şeylere kavuşacağına, kâbus gibi günlerin geleceğine ve ilişkilerin sarsılacağına, çirkin iftiralara uğrayacağına bu olaydan sonra içine kapanıp, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine, dünya işlerinden uzaklaşmaya, Allah’a yakın olmaya, alınan borçların günü gününe ödeneceğine, mevki makam sahibi olunacağına, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine işarettir.

Kahve falında ellerini silmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda ya da sevgi temalı ilişkilerinizde olumlu gelişmeler var.

Kahve falında havluya el silmek asla dert yüzü görmeyeceğine, hayattan maksimum düzeyde zevk alınacağına, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine rivayet eder.

Kahve falında elini silmek olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, zahmetli bir işin altından başarılı bir şekilde çıkılacağına işarettir.

Kahve falında ellerini silmek gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine, yaşamını daha iyi planlayacağına alamet eder.

Kahve falında elleri silmek boş hayaller peşinde koşarken, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında el silmek meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine, yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına işaret eder.

Kahve falında yeri silmek arkadaşının çok üzücü bir duruma düşmesine ve zarar görmesine engel olacağına, atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin gözyaşını silmek neşesini hiç kaybetmeyeceğine, yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına, çok uzun zamandan beri hayal ettiği ve çok istediği şeylere en kısa zamanda kavuşacağına inanılır.

Kahve falında ayakkabını silmek mutlu olacağı mesajlar geleceğine, hep dua edeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir