AnaSayfa / Genel / Kahve falında el yüz havlusu görmek

Kahve falında el yüz havlusu görmek

Kahve falında el yüz havlusu görmek gelecek ile ilgili çok büyük düşünceleri ve hayalleri olduğuna, neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine, gündemi iyi olan bir ülkeye de bolluk olacağına, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine,  işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine, yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına, fal sahibinin eskisine göre çok daha akılcı ve mantıklı davranarak, hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine, yeni işlere gireceğine, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında el yüz havlusu gördüyseniz:

  • Aşılması zor engeller veya yolunuzun üzerindeki zorluklar moralinizi bozabilir.

Kahve falında el yüz havlusu görmek olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına, bir süre belini doğrultamayacağına rivayet eder.

Kahve falında yüz havlusu görmek daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine yorulur.

Kahve falında beyaz el havlusu görmek karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına, şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, tüm dileklerin tutacağına delalet eder.

Kahve falında el havlusu görmek bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, maddi açıdan uğranan zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında havluya el silmek yoğun stres altında kalacağına, bir sebeple çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına delalettir.

Kahve falında eli yüzü yara görmek eğitimle ilgili karşılaşılan bir fırsatın değerlendirileceğine ve zor bir dönemin gösterilecek sabırla kolayca atlatılacağına, sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eli yüzü kara görmek sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına işaret eder.

Kahve falında suyla elini yüzünü yıkamak ticaret dünyasında adının yayılacağına, çaresiz kalacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir