AnaSayfa / Genel / Kahve falında el havlusu görmek

Kahve falında el havlusu görmek

Kahve falında el havlusu görmek aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine ve kazanç elde etmeye başlanacağına, düşmanların yenilgiye uğratılacağına, malının, kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, yeni bir işe geçiş yapılacağına, işlerinde istediği performansı yakalayamayacağına yorulur.

Kahve falında el havlusu gördüyseniz:

  • Eskiye bağımlı kalmamalısınız.

Kahve falında el havlusu görmek rahat ve güzel günlere sahip olunacağına, ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında el yüz havlusu görmek her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine, sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına, yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına, gönül işlerinin hareketleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında havluya el silmek dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine, içinde bulunulan durumun düzeltileceğine ve sorunların kısa vadede çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz el havlusu görmek sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına, alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına delalet eder.

Kahve falında havlu hediye vermek özellikle de özel hayatında fırtınalar kopacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına delalet eder.

Kahve falında havluyla dolaşmak hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin emellerine ulaşmayı başaracağına, kişinin gerçek dostlara sahip olduğuna, ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz havlu vermek deyim yerindeyse kişinin koltuklarının kabaracağına, sevilmeyen bir erkek arkadaş ise onun hakkında kötü haberler duyulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında havlu görmek daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına, eşler arasında tartışmalı bir dönemin yaşanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir