AnaSayfa / Genel / Kahve falında el silmek

Kahve falında el silmek

Kahve falında el silmek bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına, bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına, yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına, kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına, bu şekilde devam ederken karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirip işlerini daha iyi bir hale getireceğine, kolaylık elde edeceğine ve halinden memnun olacağına, herkese eşit mesafede durup, eşit davranılacağına, zorluklarını aşacağına, onu mutsuz eden, heyecanını azaltan, umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine, aile içinde bir süre ağız tadının olmayacağına, yaşadığı sorunlardan kurtulması ve kendisini toparlaması için önayak olunacağına, çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına inanılır.

Kahve falında el silmek gördüyseniz:

  • Abartılı davranışlardan veya kelimelerden uzak durmanızda, belli durumları dozunda dile getirmenizde fayda var.

Kahve falında ellerini silmek büyük sorunlarla karşılaşacağına, kendisini büyük sıkıntıların beklediğine, çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına, ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine, elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine rivayet eder.

Kahve falında elini silmek kariyerinde atılım yapacağına, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına inanılır.

Kahve falında havluya el silmek huzursuzluk yaşanacağına, kişinin zorlukların üstesinden geleceğine işaret eder.

Kahve falında el silmek gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına yorulur.

Kahve falında elleri silmek hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, zor günlerin biteceğine tabir olunur.

Kahve falında tavan silmek bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına, yüklü miktarda kazanç getireceğine alamet eder.

Kahve falında göz makyajı silmek huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında kapı silmek iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine ve çok para kazanacağına, dünya yaşamı için de gerçekleştirmek istediklerine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir