AnaSayfa / Genel / Kahve falında elleri silmek

Kahve falında elleri silmek

Kahve falında elleri silmek ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına, bedeninin şifa bulacağına, moralinin düzeleceğine, hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, herşeyin fazlasına kavuşacağına, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine, zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, sohbetinin bozulacağına, çalışmalarının takdire layık görüleceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, bir sebeple zor zamanlar geçireceğine, sabrettiğine ve dua ettiğini değeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında elleri silmek gördüyseniz:

  • Denediğiniz bazı şeylerin sonuç vermediğini görebilirsiniz.

Kahve falında elleri silmek zenginliğe sahip olunacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine inanılır.

Kahve falında elini silmek dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında el silmek çok verimli bir çalışma içine girileceğine, müjdeli haberler alacağına, sevineceğine delalet eder.

Kahve falında havluya el silmek bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, mutluluğunu çoğaltacağına alamet eder.

Kahve falında ellerini silmek maddi anlamda zarar edeceğine, iş kaybı yaşayacağına, eğer hali hazırda böyle bir şey zaten varsa bunun sonucunun fal sahibini sevindirecek şekilde olacağına alamet eder.

Kahve falında ölünün terini silmek yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine, ortalığın sakinleşip, durulacağına, lüksünün ve konforunun da baki olacağına inanılır.

Kahve falında tahta kapı silmek uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine, dinç kalacağına, dinamik olacağına ve hayatının da uzun süreceğine tabir olunur.

Kahve falında koltuk silmek yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına, eline geçecek yüklü miktarda bir paraya yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir