AnaSayfa / Genel / Kahve falında havaya top atmak

Kahve falında havaya top atmak

Kahve falında havaya top atmak sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine, gurur verici, kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına, yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, gelmek istediği noktalara geleceğine, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına, falı kapatan kişinin bu kişiler ile yaptığı işlerde birçok sıkıntının ve sorunun ortaya çıkacağına, birçok konuda daha dikkatli olunacağına, kişinin yaşamının değişeceğine inanılır.

Kahve falında havaya top atmak gördüyseniz:

  • Hoş olmayan verilerin ortaya çıkması durumunda savunmaya geçmemelisiniz.

Kahve falında havaya top atmak insanları hak yoluna çağıracağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, kafasındaki soru işaretlerinin çözüleceğine tabir olunur.

Kahve falında birine hava atmak malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, yakın zamanda tüm yatırımlarından oldukça büyük paralar kazanacağına yorulur.

Kahve falında havada takla atmak şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine, hayırlı işlere imza atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hava atmak imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine ve ideallerine sımsıkı sarılacağına, maddi olarak zorluk çekileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında havaya para atmak hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına, birçok ortak nokta olduğunun fark edileceğine yorulur.

Kahve falında havaya silah atmak elini altına koyduğu her taşın altından Allah’ın izniyle sağ salim çıkacağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine delalet eder.

Kahve falında top oynamak ve gol atmak hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına, bir anda büyük bir fırsat yakalanılacağına ve sorunsuz geçecek bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında topla gol atmak iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine, bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir