AnaSayfa / Genel / Kahve falında hava atmak

Kahve falında hava atmak

Kahve falında hava atmak kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına, işlerinin de rast gideceğine, gelişmelerin olacağına, bazen umutlarını yitireceğine, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, rızkından ve gelirinden olacağına, borçlarının biteceğine, gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına delalettir.

Kahve falında hava atmak gördüyseniz:

  • Aşık olmanız da her zamankinden daha kolaydır.

Kahve falında havada takla atmak çevresinin kalabalıklaşacağına ve sosyal ilişkilerinin de daha canlı ve daha güçlü hale geleceğine, daha fazla gelir sahibi olunacağına delalet eder.

Kahve falında havaya silah atmak sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, amaçlarını gerçekleştirmek için büyük fırsatlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında hava atmak kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, bunun da hayatı için büyük neşe kaynağı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında havaya para atmak yapılan çalışmaların çok daha fazla kar sağlayacağına, iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birine hava atmak kendisine yeni bir iş bulacağına, borçlarının azalacağına, geçim sıkıntısının bitip, faturalarının rahatlıkla ödeneceğine yorulur.

Kahve falında havaya top atmak yaşam refahının düşeceğine, yaşadığı sorunları ve zorlukları aşacağına alamet eder.

Kahve falında havaların ısındığını görmek aile işlerinin başına geçeceğine ve hem ev, hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına, rahat bir nefes alınacağına inanılır.

Kahve falında yağmurlu havada uçmak yaşamının sürprizlerle, güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir