AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine hava atmak

Kahve falında birine hava atmak

Kahve falında birine hava atmak umudunu yitirdiği konuların ilerleme ve iyileşme göstereceğine, hasta ise bakacağına veya refakat edeceğine, sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine, iyilikseverliği ile herkes tarafından çok sevileceğine, önüne çıkan engelleri kolayca aşmasını bileceğine bu sayede gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, kâbus gibi günlerin geleceğine, elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, maddi olarak çok sıkıntı çekeceği ve çok üzüleceği bir döneme girdiğine, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine, çıkış yolları bulacağına, rahatlayacağına, hafifleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birine hava atmak gördüyseniz:

  • İknada zorlanmanızın nedeni odaklanma sorunu yaşayan kişiler olabilir.

Kahve falında havada takla atmak insanlarla arasının iyi olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, içinizde bir yerlerde bazı şeylerin bittiğine delalettir.

Kahve falında havaya para atmak aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine, kırılacağına işarettir.

Kahve falında hava atmak üzerinde devamlı bir sıkıntının hasıl olacağına, çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına, yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine delalettir.

Kahve falında birine hava atmak kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına, yaşanan sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, dertlerin biteceğine, yeni işlere girileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, başarıların devamlı olacağına tabir olunur.

Kahve falında havaya top atmak tartışma ve kavgaların başgöstereceğine, endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında havaya silah atmak ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına, geçim derdinin biteceğine, borçlarının kapanacağına delalettir.

Kahve falında havada gitmek yeni mekânlara gireceğine ve yeni işlere atılacağına, mevki kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında havada sis görmek kötü günler için daima kenarda para tutacağına, geçmişte uğradığı haksızlıklardan dolayı kendisinden af dileyecek insanlara, düşmanlardan uzak, tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir