AnaSayfa / Genel / Kahve falında topla gol atmak

Kahve falında topla gol atmak

Kahve falında topla gol atmak bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, epey tartışma yaşandıktan sonra fal sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine, evlatlarından memnun olacağına, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına, hızlanacağına, çok büyük bir endişeye kapılacağına, geçiminin kolaylaşacağına, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine, dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında topla gol atmak gördüyseniz:

  • Gereksiz harcamaları kesmelisiniz.

Kahve falında top oynamak gol atmak şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine ve bu sayede daha üst mevkilere çıkma şansı yakalayacağına yorulur.

Kahve falında top oynamak ve gol atmak bir sebeple fal sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına, bu kişi ile tüm irtibatını kopartacağına, çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine, üzüntülerin sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında topla gol atmak uzun zamandan beri yapmak istediği ama bir türlü sermaye bulamadığı bir işi arkadaşlarının yardımcı olması ile yakın bir zamanda gerçekleştireceğine, ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına yorulur.

Kahve falında futbol oynayıp gol atmak mesleğine dört elle sarılacağına, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına delalettir.

Kahve falında maç yapmak ve gol atmak hileye, fesada bulaşacağına, hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına ve çok iyi yerlere geleceğine rivayet eder.

Kahve falında futbol oynamak ve gol atmak çok saygın bir kişi olarak yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, hayatının daha bir kolay ve güzel olacağına tabir olunur.

Kahve falında kaleye gol atmak çalışmalarının takdir edileceğine, büyük sorunlarla boğuşulacağına inanılır.

Kahve falında futbol oynamak gol atmak çok iyi bir kariyere sahip olacağına, onlar nedeni ile başının beladan kurtulmayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir