AnaSayfa / Genel / Kahve falında havaya kaldırmak

Kahve falında havaya kaldırmak

Kahve falında havaya kaldırmak yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, geleceğinin parlak, şansının da açık olacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, çok büyük destek vereceğine ve zarara girmesine engel olacağına, çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına, yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine inanılır.

Kahve falında havaya kaldırmak gördüyseniz:

  • Hiç olmadığınız kadar politik olmak zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında birini havaya kaldırmak anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, yükseleceğine, bilgili kimse haline geleceğine ve hayatını en iyi şekilde yaşamayı başaracağına delalet eder.

Kahve falında havaya kaldırmak gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine, kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında insanı havaya kaldırmak hasret kaldıklarına kavuşacağına, aile bireyleri ile hiç gereği yokken tartışılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ellerini havaya kaldırmak dertlerin ve sorunların biteceğine ve rahat bir hayata kavuşulacağına, kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında kaş kaldırmak onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, elindeki imkânları seferber edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında insan kaldırmak ekmeğinin ve gelirinin kesileceğine, aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında halıyı kaldırmak masa başı bir işe girileceğine, yeni bir araca sahip olunacağına, bazı kimselere haksızlık edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kayayı kaldırmak ancak yılmayacağına, stres yaratan durumların ortadan kaldırılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir