AnaSayfa / Genel / Kahve falında kayayı kaldırmak

Kahve falında kayayı kaldırmak

Kahve falında kayayı kaldırmak iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine ve dürüst ve helal para kazanmak için alınteri dökerek çalışan biri olacağına, bol muhabbette kalacağına, işlerin yolunda gideceğine, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, uzun ömürlü bir kişi olunacağına, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına, gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına ve aile hayatını da eski haline döndüreceğine yorulur.

Kahve falında kayayı kaldırmak gördüyseniz:

  • Denenmiş, alışılmış, gerçekçi görünen veya çoktan biçimlendirilmiş olaylar, işler veya girişimler işe yaramıyorsa, daha farklı şeylere açık olmanın zamanı gelmiş olabilir.

Kahve falında kayayı kaldırmak işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, zenginlik getirecek adımlar atılacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kaya kaldırmak kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine, bir dahaki sefer böyle kişiler ile karşılaştığında daha dikkatli davranacağına tabir olunur.

Kahve falında yerden kaldırmak ancak bu durumdan kurtulmak için işi bilen kimselerden fikir alacağına, kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına işaret eder.

Kahve falında yatak kaldırdığını görmek yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına yorulur.

Kahve falında etek kaldırmak karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına ve maddi açıdan büyük bir yükün altına girileceğine, hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına, rahat edeceği bir döneme gireceğine rivayet eder.

Kahve falında düşen birini kaldırmak işinin başından ayrılmayacağına, ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına, yapılan hataların telafi edileceğine işarettir.

Kahve falında yük kaldırmak sürekli ağlamaklı olacağına, sorunlarını daha rahat şekilde çözeceğine ve derin bir nefes almayı başaracağına inanılır.

Kahve falında birini dansa kaldırmak sevilen kişi ile çok hayırlı bir karar alınacağına, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir