AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaş kaldırmak

Kahve falında kaş kaldırmak

Kahve falında kaş kaldırmak kara ve yaslı günler geçireceğine, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine, hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, para sıkıntısı çekmeyeceğine, akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, iş hayatında kendi ayakları üstünde duracağına, sıkıntıların yakın zaman içinde yapılacak hayırlı çalışmalar sayesinde son bulacağına yorulur.

Kahve falında kaş kaldırmak gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu geliştirmenizi veya yeteneklerinizi göstermenizi sağlayacak planlarınızı uygulama şansı bulabilirsiniz.

Kahve falında kaş kaldırmak iş hayatının olumlu bir döneme girmesi ile sosyal aktivitelere ağırlık verileceğine, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına delalet eder.

Kahve falında yara kabuğu kaldırmak kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına, rızkın da ömür boyu süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sofra kaldırmak başına uğursuz olayların geleceğine, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına işarettir.

Kahve falında kolunu kaldırmak tartışmaların sona ereceğine ve yardım isteyen kişilere yardımcı olunacağına, hayattan yana her istediğini elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mezar kaldırmak sevilen birinin başına gelen felaketlerden dolayı psikolojik olarak çok etkileneceğine, zor zamanların biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında araba kaldırmak dertlerinin unutulacağına, hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına, uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına, kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine alamet eder.

Kahve falında ekmeği yerden kaldırmak ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine, ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine işaret eder.

Kahve falında düşen birini kaldırmak keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir