AnaSayfa / Genel / Kahve falında insanı havaya kaldırmak

Kahve falında insanı havaya kaldırmak

Kahve falında insanı havaya kaldırmak hayatındaki olumlu davranışların çevresine de örnek olacağına, eşine söylediği yalanların ortaya çıkacağına, mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, başarıların her geçen gün çoğalacağına, çok kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalıp çok büyük üzüntü ve endişe duyacağına, maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına hatta organ bağışında bulunacağına, çok sıkıntılı bir hal alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında insanı havaya kaldırmak gördüyseniz:

  • Bazı konuların belli bir şekilde ilerlemesini istiyor ya da umut ediyorsanız en ince detayına kadar yönetmeye çalışmamanızda fayda var.

Kahve falında insanı havaya kaldırmak işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine, bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında havaya kaldırmak elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yüzünün güleceğine, maddi ve manevi olarak destek olacağına delalet eder.

Kahve falında ellerini havaya kaldırmak aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, keyfin kaçacağına, ağız tadının ve moralin bozulacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına, kötü olayların meydana geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birini havaya kaldırmak şansın yüze güleceğine, büyük bir projeye girileceğine tabir olunur.

Kahve falında insan kaldırmak ailesinden, özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine yorulur.

Kahve falında düşen insanı kaldırmak sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına, uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında havada uçan insanlar görmek hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına, bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına işarettir.

Kahve falında havada uçan insan görmek birlikteliğe başlayacağına, ilerleyeceğine ve kalkınacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir