AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini havaya kaldırmak

Kahve falında birini havaya kaldırmak

Kahve falında birini havaya kaldırmak şimdiye kadar yaptıkları için çok üzgün ve pişman olduğunu söyleyeceğine, sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, mal mülk edineceğine, geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, dilediği gibi harcama yapacağına, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine, gülmeye hasret kalacağına, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine, yanlış kişilere denk geleceğine, kazaya ve belaya yakın olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birini havaya kaldırmak gördüyseniz:

  • Eşitsizlikler göze batmaya başlayabilir.

Kahve falında ellerini havaya kaldırmak hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine, engellerin ortadan kalkacağına, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına delalettir.

Kahve falında insanı havaya kaldırmak yükseldikçe yükseleceğine, sıkıntılarını atlatacağına delalettir.

Kahve falında havaya kaldırmak seyahatlere katılacağına, kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine, sıkıntılarının ve sorunların yakın bir zaman içinde eline geçecek olan para ile sona ereceğine yorulur.

Kahve falında birini havaya kaldırmak elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine, şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, gülen yüzünün hiç solmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tırnak kaldırmak kendi başına sorunların üstesinden gelmeye çalışacağına, kendisiyle övüneceğine delalet eder.

Kahve falında yerdeki kuranı kaldırmak zarara gireceğine, mucize denilecek kadar önemli değişikliklerin yaşanmasına yorulur.

Kahve falında perde kaldırmak elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına, sağlık durumunun yakın bir zaman içinde bozulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yere düşeni kaldırmak iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir