AnaSayfa / Genel / Kahve falında insan kaldırmak

Kahve falında insan kaldırmak

Kahve falında insan kaldırmak evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına, karşısına çıkan bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına, yaşadığı sıkıntılar yüzünden çok büyük bir hastalık atlatacağına, endişe ettiği konuların gitgide daha iyi bir hal alacağına, sorunların kısa süre içinde atlatılacağına ve zor zamanlar geçiren akrabalardan birine maddi açıdan çok büyük bir yardım edileceğine, kendisine akıl hocalığı yapan birisi ile gireceği bir iş sayesinde maddi olanaklarının artacağına, aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına, işsizse iyi koşullarda bir iş sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında insan kaldırmak gördüyseniz:

  • Hiçkimsenin size ne yapacağınızı söylemesine izin vermemelisiniz.

Kahve falında insanı havaya kaldırmak atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına ve bu kadar sorun varken daha kötü ve düzensiz bir dönem geçireceğine, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına inanılır.

Kahve falında düşen insanı kaldırmak kısa süreli de olsa büyük bir başarı kazanacağına, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında insan kaldırmak engellere takılmadan kolayca kariyer sahibi olacağına, mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına alamet eder.

Kahve falında eşya kaldırmak kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine ve engellerin ortadan kalkacağına, kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında halter kaldırmak başarıya giden yolların açık olacağına bu sayede fal sahibinin ticaretinde çok ilerleyeceğine, elinin sıkışacağına ve yokluk içinde kötü günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çuval kaldırmak hayatının bir anda renkleneceğine, büyük bir aşk yaşayacağına, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kılıç kaldırmak bol muhabbette olacağına, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine inanılır.

Kahve falında örtü kaldırmak tartışmaların son bulacağına, yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir