AnaSayfa / Genel / Kahve falında ellerini havaya kaldırmak

Kahve falında ellerini havaya kaldırmak

Kahve falında ellerini havaya kaldırmak tüm arzularının yerine geleceğine, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve üzüntü duyduğu olayları kısa bir zaman içinde çözeceğine, sevimsiz bir kişi ile kurulmuş bir ortaklıkta zor zamanlar yaşanacağına, fal sahibinin de gerek eğitim hayatı için gerekse de iş hayatı için kendisine çok büyük yardımlarda bulunacağına, yaşama karşı isteğini kaybedeceğine, ruhsal olarak etkileneceğine, tüm bu yaşadıklarının hem sosyal, hem özel, hem de iş hayatına yansıyacağına, kısmetinin bollaşacağına, maddi anlamda rahatlık göreceğine, elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ellerini havaya kaldırmak gördüyseniz:

  • Başlangıçta başaramazsanız tekrar tekrar denemelisiniz.

Kahve falında ellerini havaya kaldırmak kazancının çok daha fazla olacağına, uzun süredir devam eden bir sorunun yakın zamanda çözüme kavuşacağına delalettir.

Kahve falında birini havaya kaldırmak refah düzeyinin artacağına, düşmanların işlerini bozmaya ve kişiye karşı kötü gözle bakanları ya da yanlış intibaya sahip olanları utandıracak güzel eylemler içinde olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında havaya kaldırmak bir akrabadan hata görüleceğine, sorunların akıl yoluyla çözüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında insanı havaya kaldırmak zor bir dönem geçirileceğine, maddi durumunun düzeleceğine işarettir.

Kahve falında anneye el kaldırmak birikiminin artacağına, problemlerini çözeceğine, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında el kaldırmak evinde nimetin ve verimin çoğalacağına, hayallerini gerçekleştirmek için büyük bir inançla savaşacağına işaret eder.

Kahve falında arabayı elle kaldırmak yakın bir dostla ters düşüleceğine, maddi ve manevi durumlarının günden güne daha kötü bir hal alacağına rivayet eder.

Kahve falında elini kaldırmak başarılarının azalacağına, âlim kişiler arasına gireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir