AnaSayfa / Genel / Kahve falında halıyı kaldırmak

Kahve falında halıyı kaldırmak

Kahve falında halıyı kaldırmak neredeyse işten güçten el etek çekileceğine, kendi işini kurup hayallerini teker teker yerine getireceğine, güzel fırsatların elde edileceğine, değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına ve onlara sahip olmayı aklından dahi geçirmeyeceğine, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine, maddi ve manevi olarak daha iyi bir duruma geleceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine delalettir.

Kahve falında halıyı kaldırmak gördüyseniz:

  • İncelikle yaptığınız planlar istediğiniz gibi ilerlemezse üzülmeyin.

Kahve falında halıyı kaldırmak çok başarılı bir kariyere sahip olmaya, riyakar insanlarla karşılaşacağınıza delalet eder.

Kahve falında halıları kaldırmak üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına, başarısız olacağına, huzurunu kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında halı kaldırmak sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında yatak kaldırmak hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına, falı kapatan kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine yorulur.

Kahve falında yere düşeni kaldırmak bunun kendisine de sevdiklerine de mutluluk katacağına, para sahibi olacağına işarettir.

Kahve falında birini namaza kaldırmak yeni bir hayat kuracağına, kazancının tükenmeyeceğine ve kalıcı olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında işaret parmağını kaldırmak olmayacağına kanaat getirdiği için varlığını dahi unuttuğu konuların yeniden gündeme getirileceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına delalettir.

Kahve falında çuval kaldırmak geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına, dünyasının bir anda değişeceğine ve çok farklı bir kişi olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir