AnaSayfa / Genel / Kahve falında havaya fırlatılmak

Kahve falında havaya fırlatılmak

Kahve falında havaya fırlatılmak kardeşler arasında büyük bağın daha da sağlamlaşacağına, sorunların günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, ortamın bir hayli gerileceğine, uzak bir yerden gelecek iş teklifinin kabul edileceğine, ortalığın sakinleşip, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine, heyecan verici gelişmeler yaşayacağına, kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine bu durumun da yüzünün asılmasına neden olacağına, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine delalettir.

Kahve falında havaya fırlatılmak gördüyseniz:

  • Maddi konularda adım atmak için cesaretinizi toplayın.

Kahve falında havaya fırlatılmak gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına, çok sorunlu günler geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında havaya fırlatmak itibar, makam ve söz sahibi olacağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine, iş hayatı için alınmış ancak ödenememiş borçların yakında ödeneceğine işarettir.

Kahve falında su fırlatmak daima ona hürmet göstereceğine, de sıkıntılarından kurtulup, yaşamına bakacağına işaret eder.

Kahve falında kedi fırlatmak aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine işarettir.

Kahve falında karpuz fırlatmak hak yemeyeceğine, hırsızlık, haksızlık yapmayacağına, sağlıkla ilgili olarak önemli bir sorunla karşı karşıya kalınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında duvara bardak fırlatmak tüm hayalini gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına, ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine, uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına rivayet eder.

Kahve falında kağıt fırlatmak oturduğu yerden yeni bir yere taşınacağına, sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çatal fırlatmak atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına, işlerinin rast gideceğine, güveninin artacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir