AnaSayfa / Genel / Kahve falında havaya fırlatmak

Kahve falında havaya fırlatmak

Kahve falında havaya fırlatmak genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına, her daim Allah yolunda olacağına, toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, bunu şeref sayacağına, çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine, yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına, sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına ve fal sahibinin yardım edeceğine, sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında havaya fırlatmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler aniden sizin belli plan veya programlarınızın arkasında olduklarını söyleyebilirler.

Kahve falında havaya fırlatmak başarıya giden yollarının açılacağına, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine, rızkının hiç eksilmeyeceği gibi her geçen gün daha da çoğalacağına inanılır.

Kahve falında havaya fırlatılmak sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına, kazancın günden güne düşeceğine işarettir.

Kahve falında masa fırlatmak işini tutkuyla yapan fal sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birine para fırlatmak eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, biraz dinleneceğine, her koşulda kişi için mutluluk verici olayların yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında kaşık fırlatmak eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına ve bütün dileklerin bir bir gerçeğe dönüştürüleceğine delalet eder.

Kahve falında telefonu fırlatmak yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında ok fırlatmak hasretlerin biteceğine, dertlerin sonlanacağına, kendisine olan güveninin azalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birine bardak fırlatmak gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına, deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir