AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedi fırlatmak

Kahve falında kedi fırlatmak

Kahve falında kedi fırlatmak bir araya geleceğine ve eski günlerde olduğu gibi yan yana ve omuz omuza olacağına, borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine, yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına, elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine, sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, kafasının rahatlayacağına, iç dünyasının da güzelleşeceğine, maddi olarak çok rahat olunacağına, sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine ve çok para kazanacağına, sorunların aşılacağına, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kedi fırlatmak gördüyseniz:

  • Bir çok konuda önemli insanlardan destek görmeniz olasıdır.

Kahve falında kediyi fırlatmak yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında kedi fırlatmak yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına, zor bir duruma düşüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tepsi fırlatmak geçim kolaylığı yaşayacağına, ortaklar varsa onlarla daha iyi bir uyum içinde çalışılacağına tabir olunur.

Kahve falında birine para fırlatmak sürpriz gelişmeler yaşayacağına, dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine, iyiliklerden yüz çevirmeye tabir olunur.

Kahve falında fırca yemek kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine, Allah katında günahlarının affolacağına işarettir.

Kahve falında saat fırlatmak sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında taş fırlatmak her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına, hayatının alt üst olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında domates fırlatmak çok büyük hastalıklar ve üzüntüler yaşasa bile çok dirayetli olduğu için herhangi bir sorun ile karşılaşmayıp sağlıklı bir hayat süreceğine, uzun bir zamandan beri ertelenen hayallerin gerçekleştirilmesi için çeşitli adımlar atılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir