AnaSayfa / Genel / Kahve falında su fırlatmak

Kahve falında su fırlatmak

Kahve falında su fırlatmak rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine, bu şekilde devam ederse eğer birçok başarı kazanacağına, her şeyin ters gideceğine, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine, yapılan bazı işlerin sıkıntılı bir duruma gireceğine, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına, bu çalışmalar ve projeler sayesinde çok üst mevkilere getirileceğine alamet eder.

Kahve falında su fırlatmak gördüyseniz:

  • Evinizde bazı değişiklikler yapmanız en azından evde rahat etmenizi sağlayabilir.

Kahve falında su fırlatmak sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, büyük bir adım atılacağına delalettir.

Kahve falında fırat nehrine düşmek iş hayatında alınacak riskler sayesinde çok iyi bir mevkiye gelineceğine, onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine işarettir.

Kahve falında tabak fırlatmak üzüleceğine ve ağlayacağına, emeklerinin bir anda değersizleşeceğine işaret eder.

Kahve falında birine bir şey fırlatmak başarı kaydedeceğine, yaşamında aksilikler yaşanmayacağına delalet eder.

Kahve falında yumurta fırlatmak eline geçen fırsatları bu yüzden gerektiği gibi kullanamayacağına, hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına işaret eder.

Kahve falında bıçak fırlatmak özellikle iş sahibi kimselerin çalışanlarına karşı tutumlarının örnek teşkil edecek seviyede olacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine delalet eder.

Kahve falında bıçak fırlattığını görmek daha rahat ve huzurlu bir dönemin açılacağına, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birine bıçak fırlatmak alacağı övgüye, takdir görecek pek çok iş yapacağına, toplum bireylerinin birbiri ile barış içinde olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir