AnaSayfa / Genel / Kahve falında çatal fırlatmak

Kahve falında çatal fırlatmak

Kahve falında çatal fırlatmak atılan adımların boşa çıkacağına, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına, sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, yaşanan rahatsızlıkların yerini sağlığa bırakacağına, kişinin yurt dışında da ismi bilinen önemli kişiler arasında bulunacağına, hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çatal fırlatmak gördüyseniz:

  • Hertürlü aksilik olabilir.

Kahve falında çatal fırlatmak tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine bu sayede kendini rahatlamış ve hafiflemiş olacağına, anlaşmazlıkların biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında fırat nehrine düşmek karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine, düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına işarettir.

Kahve falında yüzük fırlatmak meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, yüksek bir makama geleceğine alamet eder.

Kahve falında çiçek fırlatmak günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kitap fırlatmak eve huzur dolacağına, bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine delalet eder.

Kahve falında gökyüzüne fırlatılmak aile hayatında yaşanan sorunların yavaş yavaş unutulacağına, hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kalem fırlatmak Allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine, huzur ve şifa bulacağına rivayet eder.

Kahve falında birine taş fırlatmak onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine, kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir