AnaSayfa / Genel / Kahve falında karpuz fırlatmak

Kahve falında karpuz fırlatmak

Kahve falında karpuz fırlatmak aksiliklerle dolu bir işe gireceğine, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, büyük üzüntüler yaşayacağına ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine, girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına, elinde bulunan işte bol kazançlı bir proje gerçekleştireceğine, aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, geçim sıkıntısının biteceğine, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına yorulur.

Kahve falında karpuz fırlatmak gördüyseniz:

  • İlginç kişilerle tanışabilir veya yeni şeyler deneyebilirsiniz.

Kahve falında karpuz fırlatmak yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, makbul olan mallara ve helal olan lokmaya kavuşacağına işarettir.

Kahve falında tepsi fırlatmak parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine ve güzel bir birlikteliğin başlayacağına, aradığı gerçek huzuru yeni ailesinde bulacağına delalet eder.

Kahve falında cüzdan fırlatmak ancak durumundan kurtulmazsa kendisini çok bereketli ve güzel zamanlardan mahrum bırakacağına, hayatında hayırlı ve güzel gelişmelerin meydana geleceğine rivayet eder.

Kahve falında balık fırlatmak tanıdığı birinin kendi veya haberinin gelmesine, lüksünün artacağına yorulur.

Kahve falında kediyi fırlatmak bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, hayallerine kavuşacağına, getirisi çok olan işler yapacağına, rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, yüzünün güleceğine tabir olunur.

Kahve falında bardak fırlatıp kırmak çalışmalarının beğenileceğine, fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına, rakiplerine karşı fark atacağına, maddi olarak üstünlük elde edeceğine inanılır.

Kahve falında yılanı fırlatıp atmak içine düştüğü çıkmazlarının önünün açılmaya başlayacağına, elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına inanılır.

Kahve falında kedi fırlatmak ailesinden hayır göreceğine, uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir