AnaSayfa / Genel / Kahve falında hastaya su içmek

Kahve falında hastaya su içmek

Kahve falında hastaya su içmek borçsuz, maddi sorunlar olmadan, zengin bir hayata sahip olunacağına, yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine, sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına, zor da olsa bazı kararlar vereceğine, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına, böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına, zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında hastaya su içmek gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinizde engelleyici etkiler altındasınız.

Kahve falında hastaya su içmek geleceğine düşünerek atacağı adımlarda da istediği sonucu alacağına, rakipleri ve düşmanları ile deyim yerindeyse göze göz, dişe diş savaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hasta birine su içmek maddi gücünün yerine geleceğine, gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, yakın bir zaman içinde fal sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına tabir olunur.

Kahve falında hasta birisine su vermek ona ön ayak olacak kişilerin karşısına çıkacağına, hayatı ile ilgili hem yeni planlar yapacağına alamet eder.

Kahve falında hasta kuşa su vermek tabiri caizse can bulacağına, şansının döneceğine, gözyaşı döküleceğine delalettir.

Kahve falında hastaya su vermek zarar ettiği işleri kara geçireceğine, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına, çalışmalarının takdir edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hasta insana su vermek iyi ve kolay geçim halinde olacağına, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine rivayet eder.

Kahve falında hasta birine su vermek sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına, onun yasaklarını çiğneyeceğine işaret eder.

Kahve falında hastaya su içirmek ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir