AnaSayfa / Genel / Kahve falında hasta birisine su vermek

Kahve falında hasta birisine su vermek

Kahve falında hasta birisine su vermek kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine, iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına, talihinizin artacağına, bir koyduğu işten üç alacağına, kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına, yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hasta birisine su vermek gördüyseniz:

  • Çabalarınızın takdir edildiğini göreceksinizdir.

Kahve falında hasta birisine su vermek kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine, ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına rivayet eder.

Kahve falında hastaya su verdiğini görmek rızkının ve kazancının bollaşacağına, maddi durumunun ve imkânlarının çok daha iyi olacağına tabir olunur.

Kahve falında hasta insana su vermek herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine, bu sayede fal sahibinin rahat bir nefes alacağına, işlerin yavaşlayacağına inanılır.

Kahve falında hasta kuşa su vermek fal sahibinin gönlünün feraha ereceğine, kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına, çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine, yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına yorulur.

Kahve falında hasta birine su vermek çok hayırlı işlere imza atacağına, onlara seve seve bildiklerini aktaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hasta birine su içmek ağır olmayan şartlarda çalışarak örneğin; yönetici koltuğunda oturarak para kazanacağına, malların artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hastaya su içirmek yaptığı işin hafif ve kolay olacağına, huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hastaya su vermek uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine, hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir