AnaSayfa / Genel / Kahve falında hasta kuşa su vermek

Kahve falında hasta kuşa su vermek

Kahve falında hasta kuşa su vermek İslami olarak günahlarının artacağına, yaşadığı yerin güzelleşeceğine, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına, iş hayatına atılmak isteyen ya da bir sorunundan kurtulmayı amaçlayan bir yakınına ya da tanıdığına çok büyük bir maddi destekte bulunacağına, kesesinin dolacağına, kendisine çeki düzen verirken aynı zamanda kişisel gelişimine katkıda bulunacak işlerle uğraşacağına, düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine, artık rahat bir nefes alacağına tabir olunur.

Kahve falında hasta kuşa su vermek gördüyseniz:

  • Belli bir işi, planı ya da durumu farklı bir hale sokmanın en az riskli veya zararlı yolunu bulmanız gerekiyor.

Kahve falında hasta kuşa su vermek işlerinin daha da iyi olacağına ve ticaretinin de büyüyeceğine, umutlarını yitireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hasta kuşu görmek işlerin büyük kazanç getireceğine, başarılı çalışmalara ortak olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında muhabbet kuşunun hasta olduğunu görmek geçim derdine düşeceğine, iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına işaret eder.

Kahve falında hasta muhabbet kuşu görmek yanında başkalarını da çalıştıracak kadar işlerin iyi gideceğine, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hasta kuşu iyileştirmek harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına, olaylar karşısında hiçbir zaman fevri davranmayacağına işaret eder.

Kahve falında kuşa su içirmek yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, özgüveninin bitme noktasına geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında su kuşu görmek kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına, keyfinin, sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine, daha çok önemli başarılara sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında muhabbet kuşuna su vermek atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine ve çok hayırlı bir evlada sahip olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir