AnaSayfa / Genel / Kahve falında hasta birine su vermek

Kahve falında hasta birine su vermek

Kahve falında hasta birine su vermek kendisine kurulmuş bir tuzakla uğraşacağına, ortaklıkların ve yapılan anlaşmaların tek taraflı olarak feshedileceğine, mutluluğunun artacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine, şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına, suçlamalardan aklanılacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde değer verilen kişilerin araya girmesi ile biteceğine, duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine ve bu uğurda bazen sevdiği insanları da feda etmek zorunda kalacağına, akrabalar ile bağların daha da kuvvetleneceğine, ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında hasta birine su vermek gördüyseniz:

  • Bir konuda katılımcı olmaya ya da olmamaya karar verirken sizin için iyi bir şey olup olmadığına bakmalısınız.

Kahve falında hastaya su içmek yapılan bazı işlerin sıkıntılı bir duruma gireceğine, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına rivayet eder.

Kahve falında hastaya su içirmek helal lokma yiyen fal sahibinin rızkının da sürekli artacağına, mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına işarettir.

Kahve falında hasta birine su vermek istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında hasta birisine su vermek bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine, çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına, bu sayede işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine inanılır.

Kahve falında hasta insana su vermek alacağı diğer ihtarlar sonrasında ise işten çıkarılmasının gündeme geleceğine, işinde en üst noktaya gelmek için hırslı, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine delalet eder.

Kahve falında hastaya su vermek tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, kendisine yeni hedefler belirleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hasta birine su içmek hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine, şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına, zararların telafi edileceğine ve iş hayatının gün geçtikçe daha iyi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hastaya su verdiğini görmek daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına, bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir