AnaSayfa / Genel / Kahve falında hasta insana su vermek

Kahve falında hasta insana su vermek

Kahve falında hasta insana su vermek eline çok güzel fırsatların geçeceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılarının artacağına, işlerinin hafifleyeceğine, işlerin daha önce hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine ve maddi olarak büyük bir darbe alacağına, zor durumda kalan bir arkadaşa yardım eli uzatılacağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, akrabaların araya girmesi ile etraftaki insanlarla yaşanabilecek tartışmaların başlamadan bitirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hasta insana su vermek gördüyseniz:

  • Gerçekleri görmek veya ayırt etmek zor olabilir veya bir dakikadan diğerine değişen olaylar kafa karıştırabilir.

Kahve falında hasta insana su vermek işlerinin açılacağına, rızkının genişleyeceğine, maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine işaret eder.

Kahve falında hasta bir insanın iyileştiğini görmek verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine bu sayede güzel günler yaşayacağına, bol dua edeceğine delalet eder.

Kahve falında sağlam insanı hasta görmek Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine, hayatını her geçen gün zorlaştıracağına yorulur.

Kahve falında insanı hasta görmek çalışarak ailesine maddi açıdan yardımda bulunacağına, işlerinin ters gideceğine, çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına inanılır.

Kahve falında sevdiği insanı hasta görmek dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına, geçim derdine gireceğine delalet eder.

Kahve falında bir insanın hasta olduğunu görmek en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yaşlı hasta insan görmek işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hasta insanı yıkamak bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir