AnaSayfa / Genel / Kahve falında hasta birine su içmek

Kahve falında hasta birine su içmek

Kahve falında hasta birine su içmek sıkıntılarının geçeceğine, çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, kendisini olumsuz etkileyen düşüncelerden arınarak, hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına, malının artacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, can sıkıntısının sona ereceğine, uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına,dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine, haneye bolluk ve berekete dolacağına, haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine delalettir.

Kahve falında hasta birine su içmek gördüyseniz:

  • Harekete geçmek için gürültü patırtının dinmesini beklemeniz gerekebilir.

Kahve falında hasta birine su içmek kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına alamet eder.

Kahve falında hastaya su içmek kendi işinin sahibi olacağına, büyük üzüntüler yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hastaya su vermek sağlık sorunları ile dolu bir dönem geçirileceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hastaya su içirmek yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, ağız tadına, neşeye, huzura ve sıhhate kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hastaya su verdiğini görmek böylece istediği kadar kazanca ve mala sahip olacağına, karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine, yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında hasta birisine su vermek dini inançların güçleneceğine, ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hasta birine su vermek kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine, darp edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hasta insana su vermek iyi bir evlilik yapılıp daha da mutlu bir hayat sürdürüleceğine, canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir