AnaSayfa / Genel / Kahve falında hastaya su vermek

Kahve falında hastaya su vermek

Kahve falında hastaya su vermek ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine, zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine, hataların telafi edileceğine ve yakın bir akrabaya iş konusunda destek olunacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını çözmek için hayırlı yollar keşfedeceğine, sorunlarından ötürü çok büyük zararlar yaşayacağına, iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına, kazancının ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine inanılır.

Kahve falında hastaya su vermek gördüyseniz:

  • Zevklerinizde modernden ziyade klasiğe dönüş olabilir.

Kahve falında hasta kuşa su vermek üzüntü veren bir durumun iyice araştırılıp çözüme kavuşturulacağına, zararlı bir alışkanlıkla uğraşmak zorunda kalınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hasta insana su vermek problemlere çözüm bulunacağına, atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına işarettir.

Kahve falında hastaya su verdiğini görmek işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine, yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hasta birine su içmek işleri baltalamaya çalışan kişilere rağmen herkesin dikkatini çekecek çalışmalara imza atılacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine alamet eder.

Kahve falında hastaya su vermek kısmetlerinin ve şansının artacağına, endişe ettiği durumlardan kurtulacağına ve çok bereketli bir döneme gireceğine yorulur.

Kahve falında hasta birisine su vermek geleceğinde makam olarak da, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine, büyük üzüntüler yaşayacağına işarettir.

Kahve falında hastaya su içmek geçim derdinin biteceğine ve bu sayede kişinin rahatlık içinde bir hayat yaşayacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine yorulur.

Kahve falında hasta birine su vermek sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine ve bu yönde davranacağına, asla dert yüzü görmeyeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir