AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuzuya su içirmek

Kahve falında kuzuya su içirmek

Kahve falında kuzuya su içirmek deyim yerindeyse önünde sonunda makam sahibi olacağına, makam sahibi olacağına, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine, çok büyük bir baskı altına gireceğine ve sonunda tüm toplum ile bağlarını kopartıp kendisini ruhsal bir hastalığın kucağına, büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine, umduklarını bulamayacağına, geçiminin rahat ve kolay olacağına, ağız tadının, keyfinin, rahatının, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kuzuya su içirmek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin tavsiyelerine kulak vermeniz gerekiyor.

Kahve falında kuzuya su içirmek adını aklamayı başaracağına, itibarını geri kazanacağına, böylece tabiri caizse adeta kendisini yeniden doğmuş gibi rahat, hafif ve iyi hissedeceğine, sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına tabir olunur.

Kahve falında kuzuya su vermek ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine ve sevilen, sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına, çareyi başka yerlerde arayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında su içinde kuzu görmek insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine ve kötü bir kişi olup herkesi korkutarak para kazanacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında suyun içinde kuzu görmek her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başkasına su içirmek zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, iş hayatında ortaya koyacağı projeler sayesinde önünün açılacağına tabir olunur.

Kahve falında su içip doymamak bir sebeple fal sahibinin çok üzüleceğine, gururlandıracak işler yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında su icip kanmamak kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine, çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine ve kariyerinde çok büyük bir adım atacağına inanılır.

Kahve falında güvercinin su içtiğini görmek sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine, ilerlemesi gerekirken, geriye doğru gideceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir