AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü birine su içirmek

Kahve falında ölü birine su içirmek

Kahve falında ölü birine su içirmek uzun yıllar yaşayacağına, neşesini hiç kaybetmeyeceğine, kötü kişilere yakın olacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, evine huzur ve bereketin geleceğine, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına, malının, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına, maddi sıkışıklık içinde kalacağına ve kimseden bir destek görmeyeceğine, çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına, zenginlik getirecek adımlar atılacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine rivayet eder.

Kahve falında ölü birine su içirmek gördüyseniz:

  • Gerçekten parlak fikirleriniz var.

Kahve falında ölüye su içirmek fal sahibinin başının sıkışması ile ailesinden yardım alacağına, kısa sürecek bir işe gireceğine rivayet eder.

Kahve falında ölünün su icmek dinsiz birinin meşakkat ve sıkıntısını üzerine almaya, günah işlemekten korunacağına, aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların Allah katında kabul edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü birine su içirmek çok verimli bir çalışma içine girileceğine, zenginlik sahibi olunacağına, özgüveninin artacağına yorulur.

Kahve falında ölüden su icmek iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına alamet eder.

Kahve falında ölünün su içtiğini görmek telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, huzurlu ve mutlu bir hayata ve çok hayırlı evlatlara sahip olunacağına tabir olunur.

Kahve falında ölüyü su içerken görmek onunla ağız tadını, muhabbeti, uyumu, anlayışı, karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına, aradaki dostluğun daha da pekişeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüye çorba içirmek ardından yapılacak hamleler ve atılacak adımlar sayesinde iş hayatında hiç olmadığı kadar büyük başarılara ulaşılacağına, fal sahibi için yine önemli bir hale geleceğine ve bugün içinde bulunulan bir sorunun çözümü için çok sıkışılan bir zamanda çıkış yolu olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölü birinin sigara içtiğini görmek aile hayatında tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına, çok iyi bir kariyer edineceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir