AnaSayfa / Genel / Kahve falında hastaya çorba içirmek

Kahve falında hastaya çorba içirmek

Kahve falında hastaya çorba içirmek çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına, anne babaya müjde verileceğine, kendisini üzecek ve sıkıntıya sokacak çeşitli durumlar ile karşılaşacağına, onun tarafından iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına, bir dönemi kazançlı, mutlu ve sağlıklı geçiriyorsa, diğer dönemini de mutsuz, hasta ve zor geçireceğine, iyi bir kariyer edineceğine, çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına, rahat edilecek bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hastaya çorba içirmek gördüyseniz:

  • Sosyal güdüleriniz kesin, ilişkiler maddi ya da manevi iyi sonuçlar getirebilirler.

Kahve falında hastaya çorba içirmek geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına, büyük başarılar kazanılacağına işarettir.

Kahve falında ölü birine çorba içirmek yaşanan sorunların ortadan kalkacağına, kazancının eksilmeyeceğine, ticaretinin de bozulmayacağına delalettir.

Kahve falında çorba içmemek kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine, ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bebeğe çorba içirmek başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, onlara daha iyi bir gelecek sunmak için çok daha fazla çalışıp, asla yüksünmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölüye çorba içirmek bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına ve hayatını değiştirecek bazı kararlar vererek kendisini geleceğe taşıyacak çalışmalara gireceğine işarettir.

Kahve falında mercimek çorbası içtiğini görmek kişinin karamsar ve üzgün ruh halinden kurtulacağına, hayatındaki zorlukların, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine işaret eder.

Kahve falında birinin çorba içtiğini görmek kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına, hayal edilen şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine inanılır.

Kahve falında çocuğa çorba içirmek hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine ve büyük üzüntülere neden olacağına, güzel günlerin geleceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir