AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş anneye su içirmek

Kahve falında ölmüş anneye su içirmek

Kahve falında ölmüş anneye su içirmek toplumda itibar ve takdir toplayacağına, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, dualarını, tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine, sosyal hayatından geri kalarak yalnız bir hayat süreceğine, azı dişlerini çektirmek aile içi çözüme kavuşmayan meselelerde rahatlama yaşanacağına, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine, büyüklere saygılı bir kişi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında ölmüş anneye su içirmek gördüyseniz:

  • Birbirine zıt olan şeyleri bir araya getirebilirsiniz.

Kahve falında ölmüş anneye su içirmek el emeği ile kazanılan para sayesinde kişinin ihtiyaçlarını gidereceğine, sevdiklerine kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında anneye su içirmek verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında annenin su içtiğini görmek dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, çok günah işleyeceğine, önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına alamet eder.

Kahve falında annesinin içki içtiğini görmek rızkının genişleyeceğine, bankadaki hesabının kabaracağına, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına, bu iş sayesinde çok iyi yerlere geleceğine tabir olunur.

Kahve falında sigara içerken anneye yakalanmak alınan bir haber ile moralinin bozulacağına, bol kazanç getireceğine, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına yorulur.

Kahve falında annenin sigara içtiğini görmek ferahlık ve aydınlık dolu günlere ulaşılacağına, bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında annemi sigara içerken görmek dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına, kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine, yaşamına yeni bir yön vereceğine yorulur.

Kahve falında annesi icin ağlamak büyük kazançlar elde ederek uzun yılardan beri hayal ettiği ve hep sahip olmak istediği şeyler için kullanacağına, daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir