AnaSayfa / Genel / Kahve falında hastaya süt içirmek

Kahve falında hastaya süt içirmek

Kahve falında hastaya süt içirmek ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, ferahlık veren sözler duymaya, iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine, büyük çabalar sonucu açılan kapıların teker teker kapanacağına, aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine, sorunların ve kırgınlıkların son bulacağına, atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına, güzel günler yaşayacağına işarettir.

Kahve falında hastaya süt içirmek gördüyseniz:

  • Sizi kötü göstermeye çalışan kişiler olabilir, imajınızı korumalısınız.

Kahve falında hastaya süt içirmek yetki ve söz sahibi olacağına, önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine, işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına delalet eder.

Kahve falında bebek süt içirmek herkes tarafından kıskanılan bir kişi olacağına, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine alamet eder.

Kahve falında bardaktan süt içtiğini görmek çok uzun sürmeyecek sıkıntılı bir dönem atlatacağınıza, zarar edilen konuların ve çalışmaların sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kedinin süt içtiğini görmek yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, herhangi bir sorun ile karşılaşılmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında süt içen birini görmek bir süre sıkıntı çekeceğine ve bu dönemde sabırlı olmakta zorlanan fal sahibinin sinirli, öfkeli hareketlerde bulunacağına, toplumda itibar ve takdir toplanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında süt içen yılan görmek aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, fesatlıklar içinde kalınacağına tabir olunur.

Kahve falında çocuğuna süt içirmek çok büyük atılımlar yapılarak üst mevkilerde bir yere terfi edileceğine, üzüleceğine, sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına işarettir.

Kahve falında bir bebeğe süt içirmek mal ve rızkın çoğalmasına, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine ve bunun avantajlarını kullanmayı başaracağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir