AnaSayfa / Genel / Kahve falında hastaya kına yakmak

Kahve falında hastaya kına yakmak

Kahve falında hastaya kına yakmak ters giden işlerin normale döneceğine, çok güzel bir projenin geçirileceğine, çok büyük bir acı duyacağına, hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına, verimin ve bereketin geleceğine, imkanlarının genişleyeceğine, çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına, hane içinde de ayrılıkların söz konusu olacağına inanılır.

Kahve falında hastaya kına yakmak gördüyseniz:

  • Hemen sonuç çıkartmamalı veya ani hareketlerden kaçınmalısınız.

Kahve falında hastaya kına yakmak üzüleceğine, yıkılacağına, maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tırnağa kına yakmak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine alamet eder.

Kahve falında ölüye kına yakmak sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına, belirsiz günler yaşamayacağına ve önünü göremediği hiçbir riskli işe girmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında şaça kına yakmak yapılan işin, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına, yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ellere kına yakmak sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine, kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına, işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına inanılır.

Kahve falında anneye kına yakmak kendisi için çok zor atlatacağı kötü ve sorunlu günler geçireceğine, kötü niyetli bir kişinin başa açacağı bela yüzünden uzun süre sorunlarla boğuşulacağına delalet eder.

Kahve falında kına yakmak aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine, iyi niyetinden uzaklaşacağına, belalı, art niyetli, haris, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında parmağına kına yakmak hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına ve güzel bir görmeyeceğine, sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir