AnaSayfa / Genel / Kahve falında anneye kına yakmak

Kahve falında anneye kına yakmak

Kahve falında anneye kına yakmak faturalarının rahatlıkla ödeneceğine, kendisine daha uygun bir hayat kuracağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, çok yakınınızdaki birine fenalık edeceğinize, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine, herkesin dikkatinin çekileceğine, üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına, iyilik ve güzellik bulacağına, maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine rivayet eder.

Kahve falında anneye kına yakmak gördüyseniz:

  • Yeni iş anlaşmaları yapmanız olasıdır.

Kahve falında anneye kına yakmak kısmetinin ve şaşının her zaman yerinde olacağına, aile hayatında çok istediği ve uzun zamandan beri hayal ettiği bir mutluluğa ve huzura kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birisine kına yakmak canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına ve saklı kalması gereken birçok şeyin özellikle sırların ortaya döküleceğine, yerine getirdiği bu dini kural sayesinde çok büyük sevaba kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ellere kına yakmak mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına, yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına delalettir.

Kahve falında dudağa kına yakmak işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine, çok sıkıntılı günler yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında ellerine kına yakmak güzel günler yaşanacağına, yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına delalettir.

Kahve falında el ve ayaklara kına yakmak kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında erkeğin saçına kına yakmak eğer kötü dönemdeyse de bu durumun bir süre daha süreklilik göstereceğine, fal sahibinin hayatı boyunca istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında avuca kına yakmak çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine, hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, büyük işlere imza atacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir