AnaSayfa / Genel / Kahve falında dünyayı dolaşmak

Kahve falında dünyayı dolaşmak

Kahve falında dünyayı dolaşmak bütünlük ve dayanışma içinde olacağına, bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine, kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine, arzu ettiği şeylere ulaşmaktan duyduğu büyük huzur ile yardıma muhtaç ve kimsesiz insanlara yardım edeceğine, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile yapılacak bir işte çok iyi bir karar verileceğine, maddi ve manevi açıdan çok zarar görüleceğine, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, ters giden olayların düzeleceğine, hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına işaret eder.

Kahve falında dünyayı dolaşmak gördüyseniz:

  • Doğru nedenlerle akıllı hareketler yapmalısınız.

Kahve falında dünyayı dolaşmak uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına, hak yolundan ayrılacağına işarettir.

Kahve falında dünyanın merkezini görmek kişinin hatalarını tekrarlamamak için her zaman çok dikkatli davranacağına, sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dünyanın yandığını görmek bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, çok büyük bir rahata ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeni dünya ağacı görmek adaletin geleceğine ve kişinin de bu hayırlı gelişmeler sayesinde huzurlu ve mutlu olacağına, çarelere, çözümlere ve şifaya kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dünyanın yarıldığını görmek yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine ve başka bir ülkeye yerleşme planları yapılacağına, kısa sürede hayatın düzene gireceğine, beklentilerin gerçekleşeceğine, arzuların yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına yorulur.

Kahve falında gökyüzünde dünya görmek dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dünyayı dışarıdan görmek işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine, hedeflere ulaşılacağına, çalışıyorsa terfi alacağına yorulur.

Kahve falında öbür dünyaya gitmek iş ile ilgili beklenilen olumlu haberlerin beklenilen yerden güzel, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir