AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpekle dolaşmak

Kahve falında köpekle dolaşmak

Kahve falında köpekle dolaşmak şansının bir ömür yaver gideceğine, iş yerinde çok zarar edileceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine, sevilen bir kişi ile yapılacak bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına, gittikçe daha kötü durumlara düşüleceğine, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında köpekle dolaşmak gördüyseniz:

  • Kafanızın içindekileri açığa çıkarmakta güçlük çekebilirsiniz.

Kahve falında köpekle dolaşmak zarara uğrayacağına, huzurlu bir hayat için gereken şeylere sahip olduktan sonra kendisine uygun bir kısmet bulmaya çalışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında terlikle dolaşmak sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına, sorunlu başlayan bir işin yine sorunlu devam edeceğine ve parasal olarak büyük bir zarara yol açacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pazar yerinde dolaşmak anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına tabir olunur.

Kahve falında gece dolaşmak geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına, birikim yapma fırsatı elde edeceğine, gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında atla dolaşmak kötü günleri geride bırakacağına, üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yalınayak dolaşmak mutluluk verici olaylar yaşayacağına, sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bahçede dolaşmak hayatın pahalılaşmasına, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ormanda dolaşmak huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına, kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir