AnaSayfa / Genel / Kahve falında evden eve dolaşmak

Kahve falında evden eve dolaşmak

Kahve falında evden eve dolaşmak sıkıntıların bir anda biteceğine, elde bulunan malvarlığının daha da artacağına, yaşanan rahatsızlıkların yerini sağlığa bırakacağına, büyük bir risk alınarak girilen bir işte hayırlı bir şekilde sonuca varılacağına, ruhen ve bedenen iyileşeceğine, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, büyük miktarda para kazanacağına, hayallerin gerçekleşeceğine, aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, kız çocuğunun olacağına tabir olunur.

Kahve falında evden eve dolaşmak gördüyseniz:

  • Zor bir yolculuk yapabilirsiniz.

Kahve falında ev içinde dolaşmak kişisel problemlerini çözeceğine, emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir evde dolaşmak iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına, kişinin kısa süreli bir mali kriz yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında boş bir evde dolaşmak büyük sorunlar yaşanacağına, bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına tabir olunur.

Kahve falında evi dolaşmak kuracağı bir ortaklığın yeni bir hayatın kapılarını açacağına, kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evden eve dolaşmak büyük kazanç elde edileceğine, fal sahibinin hayatından razı geleceğine alamet eder.

Kahve falında ev dolaşmak nitelik ve farklılık geleceğine, maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine, sorunların yeni sorunlar doğuracağına alamet etmektedir.

Kahve falında büyük bir evde dolaşmak fakir fukaranın karnının doyurulacağına, mal ve para yönünden büyük bir zarara uğrayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında iç çamaşırla dolaşmak uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, hayatın yoluna gireceğine, işlerin açılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir