AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşlarla dolaşmak

Kahve falında arkadaşlarla dolaşmak

Kahve falında arkadaşlarla dolaşmak yatırımlarının kar getireceğine, sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına, huzurunun, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, fal sahibinin kendisini aklama imkanı bulacağına, bolluk ve bereket yaşayacağına, amaçlarınızın gerçekleşeceğine, yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, her geçen gün daha ünlü olunacağına ve çalışmalarla birlikte çok iyi bir noktaya gelineceğine işaret eder.

Kahve falında arkadaşlarla dolaşmak gördüyseniz:

  • Liderlik özelliğiniz mevcut durumunuzu korumanızı sağlarken, bir ilişkinize zarar verebilir.

Kahve falında arkadaşlarla dolaşmak refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine, sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşla dolaşmak kişinin gülen yüzünün solacağına, şansın her zaman kişiden yana olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında karanlıkta dolaşmak yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına işaret eder.

Kahve falında denizde gemiyle dolaşmak çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına, onlar sayesinde kalkınacağına, ilerleyeceğine delalettir.

Kahve falında pazarda dolaşmak belki de hayatının aşkını bulacağına, sorunların ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında uçarak dolaşmak yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine, eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına delalet eder.

Kahve falında kabede dolaşmak çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına, büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında elele dolaşmak kötü hastalıkların iyileşeceğine, tüm keyfinin kaçacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir