AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin odalarını dolaşmak

Kahve falında evin odalarını dolaşmak

Kahve falında evin odalarını dolaşmak geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına, yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına, çok üzüntülü yollardan geçeceğine, acılarını ve kederlerini içine atacağına, kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan fal sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine, gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına, sağlığıyla ilgili çıkmazlara düşmeyeceğine, huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına, duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evin odalarını dolaşmak gördüyseniz:

  • Hayatın farklı kesitlerinden kişilerle karşılaşmak veya geçmişinizle ilgili bazı konuları daha iyi anlamanıza yardım edecek bazı şeyler, daha derinlere inme veya yeni şeyler keşfetme arzunuzu arttırabilir.

Kahve falında evin odalarını dolaşmak tartışmaların kavgaya döneceğine ve bu yüzden sevdiği ve değer verdiği birisi ile çok büyük bir ayrılık yaşayarak çok büyük bir üzüntü duyacağına, elinden gelen herşeyi yapacağına delalet eder.

Kahve falında odalarda dolaşmak zor zamanların geride kalacağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine, para biriktireceğine ve bu sayede yedi sülalesine yetecek kadar hatırı sayılı bir servetin sahibi olmayı başaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında evin çatısında dolaşmak elinin darlığa düşeceğine, bir koyduğu işten üç alacağına alamet eder.

Kahve falında evin odalarını görmek bir sebeple çok zor ve sıkıntı verici durumlara düşeceğine, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evinin odasının yıkıldığını görmek hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine, ticaretin büyüyeceğine, fal sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evin odasının yandığını görmek günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine, yaşanan maddi problemlerin artacağına tabir olunur.

Kahve falında evin odasını görmek kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, işlerin kısa sürede yoluna gireceğine, yeni bir hayata başlayacağına yorulur.

Kahve falında evin odasını boyatmak nasip ve kısmetin yanlış yolda arandığına, yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine, kişinin gerçek dostlara sahip olduğuna, ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir