AnaSayfa / Genel / Kahve falında hastalıklı kedi görmek

Kahve falında hastalıklı kedi görmek

Kahve falında hastalıklı kedi görmek kazancının eksilmeyeceğine, ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine, ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine, çok rahat edeceğine, bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına, eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine, yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine, aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çok hayırlı kişiler ile helal rızk getirecek işlere gireceğine delalettir.

Kahve falında hastalıklı kedi gördüyseniz:

  • Daha dikkatli hareket etmeli, gerçekleri göründüğü veya aktarıldığı gibi değil, olduğu şekilde görmek için gayret sarf etmelisiniz.

Kahve falında hastalıklı kedi görmek hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına, fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine delalettir.

Kahve falında çiçek hastalığı görmek yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına, yeni bir adım atılacağına, bu adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine, uzun zamandır hasretini çektiği biriyle kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında diş hastalığı görmek sıkıntılarının sona ereceğine, maddi gücünü yitireceğine bu nedenle de çok kötü günler geçirmek zorunda kalacağına yorulur.

Kahve falında hastalık bulaştığını görmek helal kazanç elde edileceğine, bol nimete kavuşulacağına, ticari faaliyetlerinin artacağına delalettir.

Kahve falında hastalık kapmak fal sahibinin ailesi ile birlikte mutlu ve güzel bir yaşam süreceğine, kişinin motivasyonunu bozan kimselerin çıkacağına delalettir.

Kahve falında beyin hastalığı görmek çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına, elinize geçecek paraların hızlı bir şekilde kaybolacağına delalet eder.

Kahve falında yüzünde sedef hastalığı görmek hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine, zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, aile hayatının çok güzel bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hastalıktan iyileşmek atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir